Absolució

| 3 Comments

Ahir va ser el judici dels dos detinguts per protestar contra el Pla Caufec. Vaig rebre un correu electrònic ahir mateix que explicava que n'havien demanat l'absolució per manca de proves. És curiós, perquè la jutgessa havia impedit la presentació de proves, com un vídeo gravat pels acusats que es troba en poder de la policia i havia reduït els testimonis a només dos, quan eren més de deu els que anaven al Trambaix.

Pel que sembla, els mossos no van poder demostrar res i es van contradir amb freqüència. El fiscal no sabia què fer i al final en va demanar l'absolució. Malgrat el muntatge policial i la criminalització, al final no se n'han pogut sortir amb la seva.

Moltes gràcies a tots els que han signat el manifest de suport (més de set-centes persones). Naturalment, ja no cal que el signeu.

Avui 26 de gener s'ha celebrat el judici contra els detinguts per protestar contra el Pla Caufec d'Esplugues

Les flagrants contradiccions dels mossos d'esquadra han arribat a desesperar el propi fiscal que ha acabat aconsellant l'absolució dels dos joves encausats.

L'intent judicial de negar les proves que desmentien les acusacions no han pogut amb la incompetència dels mossos que han afavorit la defensa en tot moment. Un cop més, es revela la jerarquització policial fins al punt d'obeir ordres dels superiors a l'hora de testificar en un judici.

Així, una prova que ens han negat des d'un principi (un video requisat a un company) ha estat l'evidència final que ha desmuntat el llistat de mentides policials. Sense totes les proves que demanàvem no han pogut mostrar cap agressió.

La repressió policial-judicial no ens aturarà... aturarem el Pla Caufec

Estigues atent-a a les mobilitzacions!!

www.noalplacaufec.net

3 Comments

Ah! Gran notícia!
En fí, t'ho vaig dir o no? ;)

Fantàstic!

De fet cap altra sortida hauria tingut el mes mínim sentit comú, però ja se sap que quan determinada gent fot la pota fins al fons a vegades costa tirar endarrere. Aquesta vegada sembla que l'empenta de la gent ha estat útil.

Per cert, tu en saps quelcom de qui ha fet o gestionat el tema de la plana web de noalplacaufec.net?

Ja fa temps hi vaig enviar un correu electrònic advertint de que no es podia visualitzar amb navegadors lliures com ara Firefox, o qualsevol altre navegador per a Linux per exemple. I no només això, sinó que la pròpia web esta programada de tal manera que en cas de que no s'usi el Internet Explorer o el Netscape se'ns mostra publicitat, coi, deu ser que com no usem programari privatiu hem de pagar a tragant la publicitat, poder que aquí falla quelcom, no? Cornuts i pagar el veure, se'n diu no?

El cert es que no he rebut mai resposta sobre el tema, es evident que hi ha coses més importants que respondre el meu correu, però, en aquests cas, crec que es produeixen certes contradiccions, no?

Apa felicita a tots els Oriol i Jose!!!

Pere

Tens raó. He entrat amb el Mozilla Firefox i el Flash es veu molt petit i és impossible engrandir-lo satisfactòriament. Jo navego amb l'Opera i també és cert que mostra publicitat.

No tinc ideia de qui ho gestiona, però pensa que no li deuen dedicar massa temps: la informació que ofereix és minsa i l'amplien molt a poc a poc.

Si ets d'Esplugues i vols comenta'ls-hi això en persona pots anar qualsevol dimecres a les nou a l'assemblea a Cal Suís, o pots esperar també al proper acte que faran, que em penso que serà per Carnestoltes dissabte de la setmana vinent. Jo seré amb els Castellers, si vols que te'ls presenti em busques i llestos. Tens un enllaç amb dos fotos meves al costat de l'estadística de visites, a la dreta tirant cap avall (sí, això destrossa totes les convencions d'usabilitat xD).

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 27 janvier 2005 9h54.

Blau was the previous entry in this blog.

Fem un any is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en