Ja camina

| 8 Comments

Avui fa dos anys del meu primer post. És a dir, porto dos anys escrivint aquest meu Quadern Gris de pa sucat amb oli. Ara m'adono que el vaig obrir en període d'exàmens; me n'he adonat, sobretot, perquè he estat canviant l'aparença del bloc i m'ha llevat una micona de temps que hauria d'haver esmerçat per estudiar. El bloc continua essent gris i fosc i amb la lletra petita. Potser fa mal als ulls i no convida a ésser llegit, però a mi tant me fot. M'importa ben poc.

Encara hi ha algunes coses a arreglar. Els darrers dies no he avançat gaire feina i no he retocat els detalls que s'havien de redreçar. Els canvis són notoris i no cal que els comenti més.

Quan vaig obrir el bloc no en sabia ni fava d'html i molt menys de CSS i PHP. Ara el CSS ja el manego força bé i he programat alguna coseta amb PHP. Quan vaig engegar el Quadern Gris, a més a més, estava aprenent a fer servir el Fotoxop. A hores d'ara ja el domino força, malgrat que cada volta que l'empro n'aprenc alguna de nova. I això és tot: dos anys i, amb aquest, 576 posts, la majoria de palla, més alguns que he esborrat. No hagués estat possible sense la Zona Lliure, moltes mercès a vostès.

8 Comments

Apa, felicitats nen! dos anys.. que ràpid que passa el temps!!!

t'ha quedat la mar de bonica la nova imatge del blog... això sí, com sempre, tot gris i fosc :)

petonets!!!

Lo Quadern gris ha fet 2 anys! Per molts anys! Per molts aanys! (amb una cantarella molt bonica)

Felicitats noi. El contrast entre la lletra i el fons ha anat millorant xD

Umm, fa goig la plana així, després de altres variacions. Però, que se n'han fet de les cerveses aquelles que hi tenies? xD

[i per molts anys]

Ondia! dos anys és molt en aquest món d'internet on quasi tothom passa de llarg.
Moltes felicitats, i segueix així!
(i ja ho saps, m'agrada molt la nova imatge ;) )

Gràcies nois (i noies...)!


Molt's d'anys, Josep!

No es que comenti molt, pero vinc a llegir de tant en tant, a veure com te va; trob que t'ha quedat molt bé, encara que continua sient es mateix blog "obscur" XD

Pensa que dos anys escrivint un blog ja és una eternitat, molta gent ho deixa tot d'una, això deu ser que t'agrada escriure, noi. A veure quants en quedem d'aquí a cinc anys...

He estat remenant una mica els inicis del blog, i m'ha fet molta gràcia com al principi et debaties entre escriure'l mig en català i mig en castellà. Una de les raons per escriure en castellà era que et podia llegir més gent. Què hi dius ara ?
(Per cert: la meva enhorabona també, eh!)

Quan vaig començar a escriure no coneixia això que en diuen la "catosfera". Havia estat llegint blogs sobretot en castellà i desconeixia l'existència de "bitàcoles". A més a més, Zonalibre.org és bàsicament castellanoparlant. Per això vaig dubtar entre català o castellà. Vaig arribar a traduir algun post, em penso que vaig esborrar les traduccions. De tota manera, vaig optar pel català i ara per ara no contemplo cap altra alternativa, malgrat que hi ha eines que tradueixen (macarrònicament). I no m'importa que em llegeixi menys gent: de tota manera, el que dic no té gaire suc ni bruc.

gràcies!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 4 février 2006 17h20.

Mancuenna' neng was the previous entry in this blog.

Assemblea 2006 is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en