Assemblea Oberta contra el Pla Caufec

| No Comments

Aquest estiu han aprofitat les vacances per començar a entrar màquines per arranar i desbrossar el terreny que ocupa el Pla Caufec, un projecte urbanístic a la falda de Collserola que preveu massificar el peu de la muntanya amb hotels, gratacels de més de 100 metres, oficines, un centre comercial monumental i, a més a més, casetes unifamiliars per als milionaris que després ens fan el pregó el dia de les Festes. Com ja han començat a talar arbres i delimitar els marges dels solars, i com apareixen notícies als diaris diguem-ne seriosos que avalen aquesta barrabassada, així com també apareixen notícies als diaris gratuïts d'embolicar tonyines que també l'avalen; i com tothom sembla que l'avali, la Plataforma Popular contra el Pla Caufec torna a treure's la son de les orelles a ella mateixa i als espluguins que en algun moment hem cridat en contra de la Barrabassada però que ara ens mantenim en estat vegetatiu.

Per això, després d'aquest senzill proemi, per si algú d'Esplugues o rodalies pensa que la muntanya, per comptes de coberta de ciment, hauria d'enjardinar-se amb roures i alzines, i per comptes de soroll de trànsit col·lapsat, s'hi hauria de sentir la refiladissa dels rossinyols i els pinsans; si hi ha algú que pensi que ja n'hi ha prou d'aquest color, i que s'ha d'acabar el bròquil, que vingui aquest dissabte a les cinc de la tarda a l'assemblea que es farà a Cal Suís, a dir-hi la seva o escoltar. Jo, de fet, hi vaig perquè m'han trucat al mòbil perquè no em quedi a casa.

Estigueu alerta a les convocatòries: el 6 d'octubre, a les 17:00h, nova manifestació contra el Caufec. El mateix dia, Correllengua amb Jaume Arnella i Marcel Casellas, cap el vespre.

w-assembleanena15set07[1]

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 14 septembre 2007 14h05.

Diada a Montblanc, II was the previous entry in this blog.

Prediada 2007 is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en