L'Ajuntament Informa

| No Comments
Canalització en subterrani d'una línia elèctrica en els carrers Vallerona i Quintana

A partir dels dilluns 28 de juny s'iniciaran les obres per canalitzar en subterrani una línia de 318 metres de llargada en els carrers Vallerona i Quintana.

Les obres seran executades per Lectro S.A., empresa concessionària d'Endesa Distribución Eléctrica, i es preveu que finalitzaran el 31 de juliol.

Per a més informació, pot trucar al telèfon gratuït d'atenció ciutadana, 900 30 00 82.

Ajuntament d'Esplugues.

Potser algú va creure que exagerava quan vaig escriure això, però ara podeu comprovar que és cert, només heu de telefonar al número anterior.

Avui ja ha començat la fressa, el brogit continuat de vuit a deu del matí. Ja tinc despertador fins l'agost, just el mes que vaig de vacances. Moltes gràcies, Ajuntament d'Esplugues, per tornar a aixecar el meu carrer, moltes gràcies per tornar-ho a fer durant l'estiu i, en definitiva, moltes gràcies per la vostra incompetència. Això només agreuja una mica més la meva tírria vers els socialistes.

Tan difícil deu ser deixar els pobres espluguencs dormir fins les deu un sol estiu, només un? Sisplau, senyors que ocupeu aquest edifici: deixeu de fer obres al meu carrer, ni que sigui només un any seguit, cagondéu òstia puta ja.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 28 juin 2004 23h59.

23 de juny was the previous entry in this blog.

Flying free, feel the ecstasy is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en