Rèquiem

| 5 Comments
Sóc tan lliure com un ocell.
Com un canari, diria jo.

canari

En el viatge de tornada, la Baldufa passà avall. Mentre dinàvem a una merda de restaurant de carretera, el pobre aucell s'asfixià dins el cotxe, sota un sol de justícia. Les gotes d'aiga no el serviren pas per trufar la vella de la dalla; s'arrossegà decandit, morent, per la gàbia, sa iniqua presó, bo i ajudant-se del bec, dues o tres passes; tot seguit traspassà.

Els darrers jorns ja havia donat mostres de defalliment que prenunciaven el seu imminent decés; nogesmenys ningú no sapigué interpretar correctament uns senyals que haurien d'haver deixondit les nostres alarmes. A l'ampit de la finestra s'estrarrufava com si patís fred, les ales dreçades, daurada boleta, en plena canícula andalusa. Adesiara panteixava, ja lluny de la finestrella, bleixos inexplicables i menystinguts per tots nosaltres.

Tanmateix, a despit d'aital incúria, el benamat ocellet hagués patit el mateix dramàtic fat; n'hauríem allargassat uns dies únicament la seva curta vida, car es trobava a final de trajecte. No fou en solitud com perí, mes fou sota el feixuc sol murcià i a altes temperatures, per descuit nostre. Ses desferres foren sebollides just entre Catalunya i el País Valencià unes hores més tard. No t'oblidarem nulltemps, baldufeta, el nostre amor és infrangible.

BALDUFA
Barcelona, 1998 - Jumilla, 2004
Ses despulles foren inhumades el passat dia tretze, entre Catalunya i el País Valencià. Viuràs tostemps en els nostres cors

Ja sóc tornat. Ja us en parlaré de com ha anat el viatge, si a algú li pot interessar. Era indefectible, per descomptat, retre primer homenatge a l'interfecte (i interfecte en el seu significat correcte).

5 Comments

Descansi en pau.

Ben trobat tu i bon viatge al meu parent, com a bons pajarus que som, avui estem de dol a casa.
PD: et deixo un comentariet sobre Catix i Linux al seu lloc corresponent

R.I.P.

Ara et toquen 6 mesos de duel i acceptació, però se supera.

Ànim! I benvingut a casa!

Gràcies per les vostres amables paraules, esperem que l'ocellet descansi en pau.

Arnau, l'ordinador se'm va espatllar diumenge i per tant el teu mail només l'he pogut mirar per sobre, sense internet que he estat. Gràcies i ara m'ho miro.

Just wish to say your article is as surprising. The clearness in your post is simply excellent and i could assume you are an expert on this subject. Fine with your permission allow me to grab your RSS feed to keep updated with forthcoming post. Thanks a million and please continue the enjoyable work.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 14 août 2004 19h37.

Per què? Per res! was the previous entry in this blog.

Hoc! is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en