X Trobada Castellera del Baix

Doncs avui ha estat la darrera diada de la temporada, la X Trobada Castellera del Baix Llobregat. Les actuacions han estat les següents:

Castellers de Sant Boi: 3d6c, p4
Castellers de Cornellà: 2d7, 5d7, 3p4
Castellers de Sant Feliu: 3d7, 4d6a, p5c.
Castellers de Sant Andreu de la Barca: 2d6, 4d6a, p5.
Castellers d'Esplugues: 4d7, id3d7, 5d6, p4s.
Colla Jove de l'Hospitalet: 2d6, 5d6, 2p4.
Matossers de Molins de Rei: 5d6, 4d6a, p4s.

Per fi hem fet un castell de set. Des que hi sóc encara no n'havíem fet cap, i em sap molt de greu l'intent desmuntat de tres de set. Quan el cap de colla ha anunciat que el tiraríem, a alguns ja els hi tremolaven les cames. Potser manca valor, rauxa, a aquesta colla; parlant amb una castellera que porta molt més temps que jo he acabat de veure-ho clar: si no fem castells millors és per falta de compromís general i, potser, autoconfiança (orgull, creure-s'ho). Força, valor, equilibri i seny; serà perquè sóc jove i novell, i tot i que reconec que es necessita seny, crec més encara que la força i el valor són fonamentals. Si t'ho creus, ho pots fer. O millor potser, si no t'ho creus, segur que no ho pots fer.

Avui m'he sentit orgullós del quatre de set, i m'ha decebut molt el tres desmuntat. Ha estat una sensació molt estranya, de l'absurda eufòria al neguit posterior. El cinc de sis tenia gust agre, molt agre, i allà a la pinya, entre braços peluts, ni feia l'esforç de mirar cap amunt. Estava segur que el desmuntaríem, perquè no he vist mai que tinguéssim cap problema per fer castells de sis. Tant me fa que el cinc de sis sigui "casi de set", és de sis i prou.

[PD: M'he assabentat que en el 3d6 dels de Sant Boi un casteller de la seva colla ha pres mal al coll. Des d'aquí esperem que et recuperis!]
[PD2: Un dels motius pels quals hem hagut de desmuntar el 3d7 ha estat perquè ens faltava una noia molt bregada del tronc, que no ha vingut per culpa d'un muntatge policial ideat pels mossos d'esquadra, els quals han detingut dos joves d'Esplugues només per protestar contra el Pla Caufec. Aquesta noia és de la Plataforma, i un dels detinguts és el seu xicot. Més informació a la plana principal, cerqueu la categoria "Esplugues", o al web de la Plataforma].

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 21 novembre 2004 23h59.

Diada al Clot was the previous entry in this blog.

Highway to Hell is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en