Diada al Clot

| No Comments

Doncs avui quinze de novembre és el dia sense alcohol. Quan he contemplat bocabadat l'anunci de la tele només m'ha assaltat una ideia: veure cervesa. Aquesta nit, a les dotze i dos minuts, per celebrar-ho, amb mon germà hem fet dos cubates amb un parell de petes. Fem petar el fetge i els pulmons.

Garlant de petes, mai no havia anat en cap cotxe on el conductor anés fumant-se'n un. I encara deia que anava estressat quan ens encaminàvem cap al parc del Clot, el desgraciat. Allà hem fet si fa no fa la mateixa actuació que la setmana passada: 2de6, 4de6a, 3de6. Resulta que un tal Eric és un aficionat o casteller de Barcelona i avui estava per la plaça. Felicitats per la vostra actuació, llàstima potser el quatre de vuit que se us ha encreuat. Els set pilars de quatre m'han corprès i ullprès, he fruït amb el delit que em deixondia esguardar-los, sóc novençà en el fet casteller i això no ho havia vist mai. Molt bufó el vailet que feia d'enxaneta que no deu fer gaire més de cinc anys.

Doncs res, diumenge vinent acabem la temporada amb la trobada del Baix, a Molins. Aviam com va, però de moment no em sembla que sigui massa diferent d'aquestes dues.

[PD. L'actuació ha estat la següent:

Festa Major del Clot
Esplugues: Pde4, 2de6, 3de6, 4de6a, Pde4s
Barcelona: 2Pde4, 3de8, 5de7, 4de7, Pde4, 7Pde4]

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 15 novembre 2004 3h27.

Nostàlgia d'un món que no he conegut was the previous entry in this blog.

X Trobada Castellera del Baix is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en