Assemblea ordinària

| 1 Comment

Acabo d'arribar de l'assemblea ordinària de la Colla. Anant per feina: primer s'ha llegit i aprovat l'acta de l'assemblea anterior, l'extraordinària on es va elegir nou cap de colla. A continuació s'ha presentat el balanç de comptes, que ha quedat en un saldo real positiu. Doncs me n'alegro. Mirant els números, si no fos per les subvencions, la immensa majoria de coses no les podríem fer... El president, a continuació, ha repassat la trajectòria de la Colla com a entitat (no com a colla castellera, perquè això ja es va fer el desembre) el darrer any de manera molt positiva, perquè s'han fet molts actes i molt diversos al llarg de tot l'any.

Bé, tot seguit la cap de colla, na Sílvia, ha explicat els objectius per a la nova temporada, força previsibles perquè són si fa no fa els mateixos de la darrera: consolidar els castells que ja tenim, intentar-ne de nous i fer crèixer la massa social de totes les formes possibles. S'han comentat algunes altres coses sense importància, com ara que el proppassat torneig casteller de bàsquet a Igualada, on hi vem quedar novens, pel que sembla, i en acabat se'ns ha lliurat el llibre i DVD commemoratiu dels deu anys de Cargolins. Més que un llibre, és un àlbum de fotos comentat de la nostra història, molt maco.

No hi ha gaire cosa més a explicar: a banda de les meves sensacions reals, els meus desigs són que de debò s'acompleixin aquests objectius i amb escreix; que aquesta merda de poble de panxacontents, esquenadrets i capsigranys que no surt de casa més que per anar al Corte Inglés es bellugui d'una puta vegada i s'animi a participar a les entitats. Ja ho vaig comentar un cop: els idiotes a la Grècia clàssica eren aquells que no participaven de la política de la polis.

1 Comment

I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase. discount wholesale jewelry

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 19 février 2005 21h31.

La Jutgessa dicta l'absolució was the previous entry in this blog.

Encadenats a l'Ajuntament is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en