La Jutgessa dicta l'absolució

| No Comments

Ahir, dues setmanes després del dia del judici en què el Fiscal va acabar demanant l'absolució, la jutgessa finalment va dictar sentència i va absoldre definitivament els dos joves pertanyents a la Plataforma contra el Pla Caufec acusats d'atemptar contra l'autoritat i ja no sé quines barrabassades més.

Vaig assabentar-me'n en plena executiva d'ERC perquè en Jordi Figueres va rebre un missatge al mòbil. Quan tocades les nou vaig abandonar-la per anar a Castells, de camí em vaig trobar amb la companya sentimental d'un dels dos joves jutjats, la qual no en tenia cap notícia i no donava massa crèdit a les meves paraules. A l'assaig, en Didac li va comentar que s'havia trobat amb l'altre noi i que li ho havia dit directament. Pel que sembla va haver-hi contacte telefònic entre ella i ell, la qual cosa va acabar de confirmar-ho.

Sembla ser que per fi ha acabat aquest malson i de la millor manera possible, i ara només faltaria sapiguer si encausaran els Mossos d'Esquadra que van mentir deliberadament. És una vergonya, tenint en compte com va anar el judici.

Tant de bo al final s'aturi el Pla Caufec... Per cert, les obres del Caufec van començar ara fa una setmana al costat de Ca n'Oliveres (hi ha una parada del tramvia amb aquest nom, just a l'entrada d'Esplugues per Creu Coberta). Han enderrocat quatre casetes que els hi feien nosa per bastir, suposo, blocs de pisos d'alt standing. D'aquesta manera, Ca n'Oliveres, per comptes del poc camp obert que hi queda i les quatre casetes, estarà envoltada de blocs de dotze plantes, com la Rajoleta.

Excavadora

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 9 février 2005 13h17.

Crònica del Judici was the previous entry in this blog.

Assemblea ordinària is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en