X Diada de Primavera Ganàpia

| 2 Comments

Ple d'esgarrapades i cops, empiocat, amb la gola eixarreïda i mal de cap i un dolor estrany al bíceps del braç dret que no sé d'on prové. He arribat a quarts de set del matí a casa encara força borratxot, la nit ha estat llarga i el dia d'ahir, també. Per postres, mentre dormia he tibat massa els bessons de la cama esquerra en una mena de badall semiinconscient, i se m'ha pujat la bola com feia temps que no pujava i encara em fa mal. Sóc un sac de gemecs.

4d6
Però ahir vaig debutar a la fi amb Ganàpies, oéeeee! Amb una capacitat de mobilització inusitada vem ser prou colla per descarregar un tres de sis, un quatre de sis i finalment un quatre de cinc net amb agulla, per la qual cosa estàvem molt contents i jo també ho estic. Poden semblar i són uns castells molt modestos (i a sobre el 4d6 era amb aconxaneta!), però després de tant de temps sense fer cap castell en el sentit tradicional del mot (almenys de sis i amb acotxador i enxaneta), després del 3d6 estàvem realment exultants, petons amunt i avall, crits de gaia joia i alegria, etcètera.

Vaig pujar al 4d6 de terç, la llàstima és que no hi hagués enxaneta. Tenim una excusa, però és baldera: el fet és que la gent no ens sobra i només que falli algú ja fa impossible apuntar més alt. Jo m'hi trobava molt còmode, molt concentrat i molt feliç de debutar amb Ganàpies tot i que fos amb aconxaneta. També és estrany, que amb la colla universitària no em poso tan nerviós, els faig molt més relaxat i sense tanta pressió com a Esplugues. Cadascú que en tregui les conclusions que vulgui.

Els Arreplegats, després de la seva espectacular actuació a la seva diada, van venir amb no masses efectius, però bé, van fer dos castells de sis i un cinc de cinc net. Les altres colles van estar en la línia habitual, i va ser un motiu de gran satisfacció veure Marracos fora de Lleida.

Després, la teca, el concert d'en Jaume Barri molt divertit, una gimcana atípica que no va acabar d'agradar, i musiqueta a la khaima, on vaig posar tota la música que em va sortir dels pebrots, que està molt guai això d'obligar els altres a escoltar Death Metal... No, no estan preparats per a Deicide, Vidres a la Sang o Cannibal Corpse. Vaig posar dues cançons que m'agraden especialment d'un registre més tranquil·let i que vaig dedicar secretament a algú que no hi corria per allà aquella nit.

I la nit es va anar allargant, vem esperar el primer tren dins d'un caixer automàtic, vem mig aclucar els ulls, vaig llegir una mica la revista, ens vem colar als ferrocarrils i al metro, i vaig arribar a casa a dos quarts de set. Magnífic, esplèndid, meravellós.

X Diada de Primavera de Ganàpies
Ganàpies UAB: Pd4, 3d6, 4d6(amb aconxaneta), 4d5a net, Pd4
Xoriguers UdG: Pd4, 5d5 net, 4d5a net, 2d5 net, Pd4
Arreplegats ZU: Pd4, 4d6, 3d6, 5d5 net, Pd4
Marracos UdL: Pd3
Emboirats UVic: Pd3, id2d4, 2d4(c), 4d4 net

[Més fotos dels nostres castells a Flickr]

2 Comments

eps! sort de tu, perquè per diada no hi era i encara no he xerrat amb ningú... Però veig que va anar molt bé! Felicitats pel debut, noi, ens veiem!

per cert, no puc veure les fotots... :(

Ja està arreglat. Gràcies xD.

Au, salut!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 13 mai 2005 16h55.

Festes del Maig de Sant Feliu was the previous entry in this blog.

Ple municipal maig is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en