Cal barber

| 1 Comment

Avui he passat per cal barber i a còpia d'estisorada el meu rull cabell ha anat caient lànguid i las, mentre me'l mirava amb ulls tristos, atès que, dos anys després, ens acomiadàvem per sempre més. Amb la meva visió translúcida, despullada d'ulleres, clissava espaordit l'efígie de la botxí rera meu, armada grotescament amb estisores i una pinta com a instruments de tortura. Bellugava el meu cap a voluntat, la hi clavava sense miraments i a cops de pinta mirava de desembullar els meus inextricables flocs. Aleshores era quan els tallava, pèrfidament, car amb la túnica amb què m'havien abillat i amb la miopia no podia reaccionar... Els floquets anaven caient, retuts a la impotència de contemplar que jo no els salvava... Com a una pel·lícula de xinesos, a sobre, he hagut de pagar la bala que ha executat l'ajusticiat: onze euros.

I això que només m'he tallat les puntes! Fins al gener que ningú no digui res de tornar a visitar cal barber.

1 Comment

segur que només t'has tallat les puntes???? ai ai, amb els cabells tan bonics que tens no te'ls deixis tallar massa per perruquers maníacs assassins de cabells que jo en conec uns quants!!!! que per culpa d'ells mai aconsegueixo tenir els cabells tan llargs com voldria!!!!!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 1 juillet 2005 16h15.

Sant Joan was the previous entry in this blog.

Barrija-barreja is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en