Sant Joan

| 3 Comments

Semblava allò Palestina, era la guerra. Pólvora que esclatava a cinc metres, i un foc que s'alimentava contínuament. Tinc les ulleres impregnades de merda d'aquella batalla, i el meu cap és el primer damnificat pel conflicte. Voldria que la terra m'engolís.

Com molt bé van predir, ahir anava amb la papa. Tan forta la duia, que no trobava les claus a la butxaca del pantaló. Vaig fotre un altre cop black-death metal a una festa, i vaig ser optimista quan en vaig pronosticar cinc minuts. Ahir anava amb la borratxera, i collons, espero que per la propera em controli una mica. Bec per beure i això potser ja és un problema.

Haig de jaquir el consum desmesurat d'alcohol, perquè l'endemà no recordo què he fet, i perquè no sé on sóc, dic coses que no hauria de dir mai i faig coses que són força tristes. Alguna cosa podria rescatar d'ahir, però tot és brut i put per l'alcohol.

3 Comments

ais noiet, a mi també em passaven aquestes coses abans... festa que anava, festa que m'emborratxava... i no m'agradava gens la sensació de l'endemà... però des que fa gairebé un parell d'anys que evito anar a festes d'aquest tipus, em sento molt millor. Potser m'he tornat una "sosa" als ulls d'aquells amb els que "compartia" nits de borratxera, però la veritat, se m'encarda! m'agrada el meu cercle reduït d'amistats, sopars tranquils, xerrades a la llum de la lluna... no sé, ja veuràs comde mica en mica.. les coses es posen al seu lloc.

bona nit bonic!!

:)

Si amb la gent amb qui hi era m'hi trobo molt de gust, el problema és que tinc massa afició pel beure i després actuo irresponsablement...

Au, salut.

WOW! Keep it up man! you rock

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 24 juin 2005 12h35.

A les Caves was the previous entry in this blog.

Cal barber is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en