Costellada i Castellada

| No Comments

Ahir va ser el Partit de Costellada, a sobre dia vint-i-vuit. En un camp mig buit en Guardiola va tornar a jugar i Costellada no va guanyar, com ja és costum. Però tant se val, tot sigui per una barbacoa, pregunteu als del gol Sud que cremaven banderes i encenien bengales.

Jo no hi pensava anar, però vés per on van aparèixer entrades de franc gràcies als amics Xoriguers, que actuàvem entre concert i concert a la festa proSeleccions que es celebrava al Palau Blaugrana un cop acabada l'avorrida Costellada, que tanmateix vaig passar amb fred però fent gresca amb els grallers tota l'estona animant l'ambient, i una colla de tabalers que després també actuarien.

I al Palau molta gent, malgrat no estigués ple de gom a gom. Quan acabaren de tocar els pesats de La Carrau férem un tres de sis bellugadís però molt aplaudit (devia ser perquè el recinte era tancat, però l'ovació era atronadora) i un pilaret de quatre. Després encara vem fer algun altre pilaret de tres al mig d'Obrint Pas. Seria l'acústica, però no entenia un borrall del que deien i només sentia soroll. Tampoc no m'agrada massa aquesta mena de música. Per acabar, Mesclat em van decebre perquè realment allò sonava molt malament. Tenia un mal de cap considerable i vaig decidir marxar. Eren ja els volts de les quatre del matí.

En resum, m'ho vaig passar prou bé i vaig enfaixar-me per darrer cop enguany. No hi havia prou samarretes xorigueres i vaig fer el castell amb la dels castellers d'Esplugues. He fet castells amb dues camises diferents (Ganàpies i Esplugues), amb la samarreta muixerrilla, he sortit al full de pinyes dels castellers de Figueres i ahir vaig actuar com a xoriguer. Diuen que de colla només n'hi ha una, però renoi tu, quin currículum.

Au, bon any.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 29 décembre 2005 14h37.

Arreplegats Hivern was the previous entry in this blog.

2006 is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en