Primer assaig

| 4 Comments

Avui ha estat el primer assaig de l'any. En principi era només de pilars però érem prou colla per fer proves dignes de castells de sis. M'he enfilat per primer cop, m'han trepitjat per primer cop... en tenia moltes ganes: duia dues setmanes sense fer castells. He entrat de terç a una mena de prova de quatre de set sense baixos i penso amb dosos col·locats que ha estat molt divertida. El meu segon ha cridat per un moment que el castell se n'anava. El meu company de la dreta estava molt i molt obert, i ens arrosegava a mi i al company de davant cap a ell, torçant-nos. Jo tenia tot el pes a la dreta, en alguns moments amb el peu esquerre a l'aire. Però bé, deien quarts que ells estaven bé, i ja se sap que els terços ho parem tot...

En tenia moltes ganes. Hem tornat a entrar a Les Moreres, on assagem. Quantes hores hi he passat ja! Es tracta de la meva tercera temporada, tot i que a la primera hi vaig arribar ja a les acaballes (en dec portar un any i quatre o cinc mesos). Al febrer hi ha eleccions a junta directiva, i jo formo part de la (única?) candidatura, com a vocal, poca feina. Quina temporada ens espera! Espero que vagi molt bé, espero que anirà molt bé. Estic gairebé convençut que tirarem castells que fa molt de temps que no provem, aquesta ha de ser la millor temporada de la nostra història. Això espero.

Quin gustet fer castells, avui. Em trobava una mica estrany, després de temps sense pujar. Això rai, aviat s'arregla, amb dos assaigs. Si algú vol venir a fer castells, que no tingui vergonya que són bona gent (tret de jo) i ja veurà com enganxa molt més que el tabac (he fumat diverses vegades però no m'ha enganxat, i fins i tot em fa fàstic, però el primer cop que vaig pujar em va atrapar com la millor droga del món).

4 Comments

Doncs amb molt de gust vindria a fer castells, si no fos pel mal d'esquena que m'acostuma a açotar.

Excuses de mal pagador! Hi ha lloc per tothom a una colla castellera, fins i tot pels que tenen mal d'esquena. I si no, vés i pregunta als Marrecs. Si no et fa res baixar una mica, a Esplugues et rebrem amb els braços oberts!

Només m'ha fet gràcia trobar algú parlant dels Castellers d'Esplugues, que em porten bons records. Us animo a que continueu fent molta feina i que tingueu una bona temporada.

Per cert, aviam si ens sorpreneu i feu una web ja!

Força, equilibri, valor i seny.

Xavier, xjansana@msn.com

El web el faré jo. Ja tinc mig fet el disseny (que serà molt semblant al d'aquest blog quan el tingui acabat, suposo que per després d'exàmens). El nou web estarà operatiu, espero i desitjo, abans d'estiu, o tot just després, quan hagi comprat el domini i el servidor (i esclar, espero el puntcat, que ja està en procés final).

Em sonaves quan t'he vist... esclar, de les polèmiques. Jo no m'hi faig notar massa.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 14 janvier 2006 0h46.

Brobdingnag was the previous entry in this blog.

Els amorosos is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en