Diada a Finestrelles 2006

| No Comments

Ahir diada a Finestrelles, encara pitjor que la de l'any passat. No sé què passa per Finestrelles que hi ha escampada general. Pot ser que vagin de casament o tinguin un altre compromís a una altra banda, aquesta és època de celebracions i festes a dojo. Un exemple és que ahir, a més de les festes de Finestrelles, eren les del barri de Can Vidalet, i a més se celebrava la Festa de la Percussió al parc d'aquí sota i uns concerts a Can Cadena, ja a les dotze de la nit.

La diada va ser encara més accidentada que la de l'any passat, en què unes noces a l'hotel taronja de sota ens va fer aturar una estona perquè les gralles molestaven. En aquesta ocasió l'Ajuntament va comunicar malament l'hora a les ambulàncies, que van haver de marxar quan encara restava una ronda i els pilars. Va ser la cirereta en aquesta actuació per oblidar.

Nosaltres vem poder fer tres i quatre de sis. Van anar massa bé, perquè que vagin massa bé vol dir que els vem fer amb la punta de la polla, i que amb tres cubates cadascun els haguéssim descarregat igual. Jo vaig pujar de terç al quatre [censored] en què vaig mirar d'adoptar una bona posició, mirant de corregir un petit problema que consisteix en abocar-me un colló de mico cap endavant. Jo crec que ho vaig fer prou bé, llevat del començament potser, però a les fotos surto molt bé.

En fi, aleshores els ambulanciaires ens anunciaren que tocaven el dos, i va ser on es va acabar la diada. Ens acompanyaven els Xerrics d'Olot i la Jove de L'H, les quals, totes dues sumades, no aplegaven gaire més de cinquanta camises. Val a dir que nosaltres no elevàrem un pis més alt, a banda de per les nostres pròpies baixes, per la poca pinya aliena. Els primers van ser els d'Olot, que van haver de desmuntar dos cops el dos de sis. Va dir-me un que conec dels universitaris que tenien baixes a tots els pisos... doncs segurament l'aixecadora no era l'habitual, perquè va trigava tres minuts per enfilar-se de la pinya fins al pom de dalt. A l'últim van descartar la torre i van plantar un tres de sis també amb forces problemes. I aquí es van quedar. L'H, per la seva banda, van apuntar-se un tres de sis i un tres de sis amb l'agulla, i prou. Tot seguit, vem fer un vermutet, o pica-pica/piscolabis, als jardins de Cal Suís que ja és del poble. I alguns s'hi van quedar a la festa/sopar que organitzava l'AVV de Finestrelles, i d'altres se n'anaren.

Una llàstima que aquesta actuació hagi estat tan trista per tot plegat. Ara fins d'aquí un mes no hi ha res de programat, i segur que farem castells de sis. Anàvem força bé, però aquesta aturada i aquesta merda d'actuació ens frena durant més d'un mes. Et c'est tout, mes amis, au revoire.

[Fotos ací]

Diada a Finestrelles
Esplugues: Pd4, 3d6, 4d6
Jove L'H: Pd4, 3d6, 3d6a
Xerrics: Pd4, id2d6, id2d6, 3d6
[Suspès per absència d'ambulància]

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 11 juin 2006 14h29.

Diada a Santa Eulàlia was the previous entry in this blog.

Batlle nou a Esplugues is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en