Diada de FM de Cornellà 2006

| 3 Comments

Avui és dia d'Estatut. No n'he parlat gens perquè tot el llarg procés m'ha avorrit moltíssim. Molt de tacticisme i partidisme, política fastigosa per part de tots. En part a causa de la instrumentalització del meu vot, i perquè tenia alguns dubtes, he estat a punt de no anar al col·legi electoral. Finalment, he votat nul, perquè ni estic a favor ni hi sóc en contra: el procediment en si no m'agrada, el sistema és antidemocràtic, i per tant he votat antisistema.

Ho he fet després d'assistir a la diada de Cornellà del Corpus, on anaven Minyons i Vilafranca. Està molt bé aquesta diada perquè les dues millors colles es troben per primer cop a la temporada i sempre hi ha rivalitat entre elles.

En fi, després d'entrar a plaça amb un pilar caminant, han començat els verds amb un 5d8 que ha estat molt bé i molt maco. Els Minyons han respost també amb la catedral, millor fins i tot. Parlant de catedrals, en aquella hora feien missa especial del Corpus a l'església de Santa Maria de Cornellà i no parava d'entrar i sortir gent amb banderoles i tubes i trompetes, i un enfilall de iaios beneïts.

A segona ronda les dues colles han descarregat el 3d9 amb folre, totes dues sense problemes i molt macos. A tercera, també s'han copiat i han aconseguit el 4d8 amb agulla, que en tots dos casos han quedat molt maques a les meves fotos. Per acabar, dos pilars de set cadascuna. Aquí, Vilafranca també molt bé, però Minyons a la descarregada ha patit unes batzegades molt fortes de nivell de terços, el qual s'ha començat a girar molt cap a l'esquerra, amb el folre inclòs, fins que se n'ha anat avall. Una llàstima.

Pel que fa a Cornellà, 5d7 molt treballat i tres i quatre de set resolt molt més fàcilment. En conclusió, una diada molt interessant en què les dues colles més en forma s'han vist les cares, on ha sortit millor parada Vilafranca, que són uns màquines. Aviam si es posa interessant la temporada, tot i que els verds són d'una altra galàxia i, com facin com l'any passat, tornaran a regnar sense complicacions.

Fotos aquí

Diada de Festa Major de Cornellà
CdVilafranca: Pd4cam, 5d8, 3d9f, 4d8a, Pd7f
Minyons: Pd4cam, 5d8, 3d9f, 4d8a, Pd7f(c)
Cornellà: Pd4cam (c), 3d7, 5d7, 4d7, Pd5

Pd7f caient

3 Comments

m'agrada la foto que has posat, no pel fet de ser una foto morbosa... quin mal!! sinó perquè es veuen la gent com es fan ombre amb les mans per poder mirar enlaire sense enlluenar-se... m'agrada molt aquest gest. Sí, ja sé és una tonteria.

Apa ciaitos!

Jo també he fet NUL.

Si, tens raó. Tot el procés estaturari aquest ha sigut un autèntic plom. Afortunadament d'aquí dos dies passarem full i parlarem d'altres coses... [del mundial potser? buf.]

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 18 juin 2006 17h22.

L'estiu de l'anglès was the previous entry in this blog.

Torneig de futbol inter-entitats d'Esplugues is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en