Drogues, heavy i castells a la Universitat (en un sol dia)

| 2 Comments

Ahir va ser la primera actuació de la temporada amb els castellers universitaris. Érem quatre camises i a sobre plovia, i vem mirar de fer el que vem poguer (segons algú, el palangana).

En atansar-nos a la Facultat de Comunicació, vem percebre un brogit de guitarres distorsionades i timbals esventrats. La meva sorpresa fou gegantina en comprovar que quatre grenyuts versionaven l'Ace of Spades de Motörhead. Amb la birra i sacsejant el cap amunt i avall, vaig passar l'estona escoltant aquell grup anomenat Xiquets de Banyoles, i que feia versions death metal i tocaven alguna cosa seva, suposo. No els coneixa de res. Van tocar també el Black metal de Venom, el Breaking the law dels Judas Priest i una cançó molt coneguda d'Ammon Amarth que no sé com es diu, entre d'altres coses.

I bé, com ja he dit, els Ganàpies vem anar-hi a fer el palangana. Jo em dedicava a fer fotos amunt i avall, ja veus. Tot seguit devessall de birres i un parell de porrets que em van deixar per terra. Unes partidetes a cartes al bar i vaig tirar corrents al tren. No sé com vaig fer de Sarrià a Esplugues en bici. En arribar a casa, quatre hores de migdiada, sopar i vuit hores més com una soca.

Avui era la festa dels Erasmus a la UAB. Hi actuàvem Ganàpies, però no sé com deu haver anat. L'assaig d'avui no ha anat del tot bé, he caigut per primer cop aquesta temporada amb aquesta colla, i érem poquets. També hi han anat els totpoderosos Arreplegats, visca ells. Ja preguntarem aviam com ha anat.

I això és tot. Poca cosa a dir. Estic encostipat i tinc cagarrines. De puta mare.

2 Comments

Ves? Jamás podré ser uno de esos grenyuts...
:(

Que et milloris...

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 19 octobre 2006 23h33.

Viatge pels rodals d'Olot was the previous entry in this blog.

Sant Úrsula 2006 is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en