Sant Jordi 2007

| 1 Comment

Em trobo cansat, m'arrossego, em balandrejo a la bici, baixa tensió, rodaments de cap, gran lassitud. Ahir vaig anar de festa amb els amics del meu germà per celebrar el seu aniversari. Així aquest matí m'he llevat com esmaperdut, paint la vetllada, força tard i sense temps per dutxar-me. Per qualsevol diada, haig d'anar ressacós o amb un quinto a sobre. Ara em miro les dues actuacions que hem fet aquestes dues setmanes i veig que hem completat exactament els mateixos castells que l'any passat en les dues primeres diades. Cal dir que aquest 4de7 ha estat molt més lluitat que el primer de l'any passat.

Quin regust dóna aquesta actuació? El 4de7 ha estat molt celebrat entre nosaltres. L'hem suat molt per descarregar-lo, ha estat molt lent, s'ha desfigurat molt. Els assaigs havien anat força bé, però a plaça sempre hi ha més nervis. Descarregar-lo a la primera pot donar molta confiança. L'any passat teníem el tres entravessat potser perquè no hi teníem gaire confiança. Començar bé és perfecte per agafar embranzida.

El cas és un 4de7 treballat però descarregat; un 2de6 que a mi m'ha semblat força desarranjat, però que pel que sembla no ha patit tant. També un 4de6a amb un pis de terços que m'ha sobtat força, però on m'he trobat molt còmode. Per acabar, un 3de6 de germanor entre les tres colles presents, cosa que no és que m'agradi gaire de veure, però que és curiós. I 3 pilars de 4, i a córrer.

La gent en general semblava força animada. Hem dinat al local i l'hem feta petar una estona, però ja em trobava sense energies i clapant-me sota el sol i he pujat al meu cavall de ferro massís i me n'he anat.

[photos ici]

Diada de Sant Jordi 007
Esplugues: 4de7, 2de6, 4de6a, 3Pde4
Sant Feliu: 3de6a, 3de6, Pde4
Matossers: 3de6, 4de6, Pde4
+ 3de6 de germanor entre tots

1 Comment

Me n'alegro molt que hagis reobert el QG, i tot un luxe poder tornar a posar comentaris!

Un petonàs ben fort Josep!!!

Salut!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 22 avril 2007 21h43.

Això és fos was the previous entry in this blog.

La corporació no entén de pactes is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en