El primer cop és especial

| 2 Comments

castellers de sant cugatDoncs avui ha estat la meva primera diada castellera. Hem actuat a la diada de Ripollet amb els Vailets i els Castellers de Sant Cugat. Com ens faltaven dues persones importants del tronc (excusa) ens hem hagut d'acontentar amb castells de sis, però pel proper cap de setmana, al Clot, les coses pinten millor. Hem descarregat amb bastanta solvència una torre de sis, un quatre de sis amb agulla i un tres de sis, i finalment dos pilarets simultanis de quatre. Jo he estat tota l'estona a la pinya, fent de contrafort o de qualsevol cosa, i des d'aquesta perspectiva no es pot contemplar el castell (quina llàstima...) i no tinc cap foto, per tant. Us comentaria la resta d'actuacions, però segurament m'equivocaria. Tanmateix, la resta de construccions han estat de sis tret de dos dels Vailets, una d'elles desmuntada i que no he vist gaire perquè estava fent pinya. A més han acabat amb dos pilars de cinc. Demà, a l'Avui

Doncs res, avui ha estat la meva estrena per les places. En acabat, als tres nous ens han agafat i ens han fet volar pels aires, ja veus. Hem fet un pica-pica amb cervesa Damm, el patrocinador de les colles castelleres. És trist que per comptes d'una senyera, el que onegés fos una bandera de la Damm, però bé, per criticar quelccccccom. Ens han regalat una ampolla enorme de cava i una collonada per la canalla, i apa, cap a casa.

Per cert, m'he assabentat de què els Deicide han cancel·lat el concert d'avui a Barcelona.

[PD. L'actuació ha estat la següent:

8a Diada dels Vailets de Ripollet
Esplugues: 2de6, 4de6a, 3de6, Pde4, Pde4
Vailets: 3de7, 4de7a(id), 2de6, 4de7a(id), 4de6a, Pde5, Pde5
Sant Cugat: 3de6s, 4de6a, 2de6, Pde5]

2 Comments

Ostres quina rabia justament avui llegeixo aquest blog. Aaaaah!!! Si ho hagués fet ahir t'hagués buscat aquest matí a plaça. En fi que hi farem :P Mala sort ens veurem un altre dia. A plaça es clar ;)

Vaja, quina llàstima! Jo era un noi d'ulleres amb els cabells llargs que voltava per totes les pinyes. Si et fixes en la foto que tens al teu web del 5d7 em pots veure d'esquenes: Hi ha un paio a sota al centre que duu una gorra negra. Jo sóc el del cabell mig llarg i rinxolat que recolza per l'esquena un dels vostres castellers. Ha tremolat força la torre de la catedral, però al final l'heu descarregada. Felicitats!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 7 novembre 2004 19h09.

CdJaEdLiXS was the previous entry in this blog.

Nostàlgia d'un món que no he conegut is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en