Esplugues triomfant tornarà a ser rica i plena

| No Comments

Ahir es va celebrar la festa del primer aniversari de Cal Suís. Resumint: Cal Suís era una masia abandonada per l'Ajuntament com tantes d'altres, que els veïns d'Esplugues sempre havíem demanat que tingués un ús social pel poble. Tanmateix, l'Ajuntament, després de mentir reiteradament durant tres o quatre legislatures, va cedir la masia a una entitat privada i religiosa. Els veïns de Finestrelles, el barri on és Cal Suís, davant aquesta iniquitat, van okupar la casa ara fa un any i van començar a habilitar-la per a què qualsevol que volgués hi pogués participar de les activitats o proposar-ne de noves. L'Ajuntament va denunciar alguns dels okupants de forma aleatòria, i com a solidaritat l'assemblea va endegar una campanya d'autoinculpacions arribant-ne a més de 150. Finalment, l'Ajuntament va seure a parlar i ara per ara sembla que Cal Suís, gràcies al poble, serà del poble. Perquè ara mateix

CAL SUÍS JA ÉS DEL POBLE!

A la festa del primer aniversari, a més, es van recordar els fets succeïts ara fa una setmana, dissabte dia 20, a Barcelona. Dos espluguencs han estat detinguts només per protestar contra el Pla Caufec, un pla que pretèn soterrar sota ciment Collserola, bastint pisos, hotels i centres comercials amb el pretext d'ordenar urbanísticament Finestrelles i ¿arreglar? aquella part de muntanya.

Ponents de la Coordinadora contra el Pla Caufec, la plataforma Salvem la Vall de Sant Just i la Coordinadora Diagonal Ponent van explicar el seu punt de vista a davant de Sacresa, a l'Illa Diagonal, empresa promotora del desgavell constructiu que ens volen cardar a la muntanya. Policies de paisà hi voltaven per allà, i premonitzaven el que passaria poc després. En acabar les ponències van plantar arbres morts amb ciment de Sacresa a les portes de l'empresa, i van pujar al Trambaix per tornar al poble.

Dins el tramvia es van dedicar a repartir octavetes i enganxar cartells. Entesos que això darrer es pot considerar un acte vandàlic, però permeteu-me que us digui que no em sembla gens proporcionada l'actuació policial posterior. Els Gossos de Quadra van aturar el convoi a Can Rigalt, hi van entrar i van carregar contra ells de manera absolutament desproporcionada, amb violència desfermada. Se'n van emportar deu joves a la comissaria de l'Hospitalet, vuit dels quals foren alliberats unes hores després.

L'endemà, en un judici ràpid, la fiscal va acusar als altres dos joves d'atemptat amb pena d'un any i mig. A un d'ells li demanen un altre any de presó per un delicte de lesions i 1.800 € d'indemnització a un mosso que diu haver-se trencat un dit mentre l'arrossegava al cotxe. A l'altre, per falta de lesions, li demanen una pena-multa de 40 dies a 8 euros/dia.

Més informació:
Liberinfo: Dos destinguts contra el Pla Caufec

Odio aquest Ajuntament. Porten vint-i-cinc anys destruint el patrimoni, com ja he dit mil cops aquí. Amb Cal Suís no han tingut més remei que rectificar. I el tema del Pla Caufec.

Com poden ser els espluguencs tan cecs i seguir votant aquesta colla de fills de puta?

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 28 novembre 2004 15h30.

Highway to Hell was the previous entry in this blog.

Diumenge sense diada is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en