Arreplegats de primavera

| No Comments

I la pregunta és: què vaig fer ahir?

Ahir vaig anar a la diada d'Arreplegats. Van tirar el quatre i el tres de set (i bon cop de peu a la cara que vaig rebre quan el descarregaven) i un sorprenent (o no...) nou de sis. Després de mitja hora muntant la pinya, que tot s'ha de dir, la tenien molt justeta per tirar aquest castell, van començar a enfilar-se terços, dosos i acotxadors, i una enxaneta anava de pom en pom fent tres aletes en total. Va estar molt guai.

Nosaltres Ganàpies hem caigut en desgràcia i ja no actuem enlloc. Podríem haver profanat el nom dels castells en haver intentat el quatre o el tres de cinc amb acontxaneta, però finalment només vem fer un pilar de quatre testimonial –potser millor així–. Jo em demano com és que si som tants estudiants a l'Autònoma som tan poca colla a la Colla. Però bé.

L'actuació es feia a l'enyorat Campus Nord de la UPC, al costat de la FIB, perquè eren les festes d'aquesta Facultat. S'ha de dir que aqueix lloc em sembla molt millor que la mena de plaça interior de la Facultat de Biologia on vem actuar l'hivern. Hi havia molt més espai i carpes amb teca i beure en règim d'autoservei, i en ser lloc de pas hi havia també molta més gent. Molt bé.

Per la tarda vaig marxar corrents cap a la feina i ja no hi vaig tornar per a la farra, perquè tenia assaig amb la meva colla. Un cop fora d'assaig vaig tirar cap el Casal de Cultura Robert Brilles on feien un concert pel Cau d'Esplugues. M'hi vaig trobar mon pare, em va anar emborratxant i –ai las!– jo el vaig convidar... a un porret. Hahahaha! Vem arribar ben borratxos a casa.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 7 mai 2005 15h54.

Mani i tal was the previous entry in this blog.

Festes del Maig de Sant Feliu is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en