Diada al Clot

| 2 Comments

En aixecar-me he mirat per la finestra: ha plogut tota la nit i amenaça de ploure també aquest matí. He dedicat el temps a avançar una feina per la Universitat (per Ganàpies...), m'he dutxat i cinc minuts passats de les onze he arribat al local, des d'on hem anat al barri del Clot, on hem conclòs la temporada.

Al ClotA la diada de Molins em va dir el cap de pinyes que el quatre de set que tiràvem era en vistes al quatre amb agulla. El meu gran escepticisme estava fonamentat. A les darreres sortides i als darrers assaigs ja es veia impossible per aquesta temporada pujar gaire més amunt. Primer, per les dificultats per lligar els quatres de set, que llevat del de Figueres (l'últim) i el del barri del Gall (el primer) no havien estat gaire segurs. Segon, perquè fa anys que no provem el pilar de cinc a plaça. Però malgrat que sabíem de fa setmanes que el quatre amb l'agulla ja estava descartat, torno a ser optimista. Primer, perquè finalment sembla que tenim el quatre de set força ben assimilitat, com si ens el creguéssim i tot. Segon, perquè també sembla que per fi tenim canalla petita solvent disposada a pujar. Els nostres castells semblaven universitaris.

Avui hem obert plaça amb un tres de sis on he pujat de terç a la buida. Es tracta del primer cop que pujo a un tres i esclar, la sensació ha estat especial. El castell no ha anat malament, segons i baixos estaven molt bé, però a terços cadascú quedàvem a una alçada diferent: la rengla estava molt més baixa i la plena més alta, però no ha suposat gaire problema. Al pom de dalt ha pujat l'enxaneta de tretze anys. De fet, després del tres de cinc net amb Ganàpies allò ha estat glòria. La «canalla» universitària és molt més pesant i alguns tenen molt poca experiència, per la qual cosa es fa molt més difícil.

A segona ronda hem ofert un quatre de sis. Si no hem fet castells de set és perquè molta gent ja ha acabat la temporada i érem poquets. En fi, que ha quedat paradíssim i sense història. A tercera ronda hem completat una torre de sis on, albíxeres!, han pujat una acotxadora i una enxaneta de mida homologada. L'enxaneta havia fet castells de set però va estar un temps sense venir després d'una caiguda que li va fer agafar por. Encara en té, però té moltes ganes de fer castells, és un goig aquesta nena. Amb canalleta així podríem recuperar, espero, el pilar de cinc i el quatre de set amb l'agulla. Fins i tot podríem fer coses més elevades. Hoc, ja baixo del núvol.

En fi, que ja hem acabat temporada i ara comença la universitària. Els assaigs continuen, però. Pel que fa a Barcelona i Mallorca, les altres dues colles, doncs els amfitrions molt bé, amb un quatre de vuit com a millor castell, i Mallorca sensacional amb un dos de set treballat a la baixada, un tres de set per sota que ha acabat molt tancat i el cinc de set. Per acabar, remarcar els vuit pilars de quatre que ha plantat Barcelona.

La diada ha començat tard, però en tres quarts d'hora s'ha acabat. Deu minuts després els nuvolets han decidit que ja era hora que plogués. I així, sota la pluja, com els de Sanahuja, els cargolins hem tornat al poble. Fins l'any vinent. Glòria als xiquets d'Esplugues...

[Fotos de tots els castells de les colles aquí]

Diada del Clot
Esplugues: 3d6, 4d6, 2d6, 2Pd4
Barcelona: 5d7, 4d8, 4d7a, 8Pd4
Mallorca: 5d7, 2d7, 3d7s, 2Pd5 i 2Pd4

8Pd4 BCN

2 Comments

holaaaa. soc l'imma la mama de l'imma , jeje ui q raro sona aixo , jej be l'imma m'ha explicat lo de la portada de la revista ... o com es digui , be , jo i estic d'acord i em fa il-lusio .nomes q voldria q m'expliquesis q vols , com ho vols ,, una mica de tot plegat , jeje si q demano he ?? pero estic encantada,,si vols en puc fer varies per q puguis triar ,,,puc fer els dibuixos de loq te faci falta .. estic en plena , com te diria jo ,,jejej be q tinc temps i ganes ,,, i aixo es bo ,, tu mateix escriu.me i en parlem petonets

Ei, que vaig contestar-te al mail, suposo que ho vas llegir...

au, salut!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 13 novembre 2005 18h54.

Ganàpies was the previous entry in this blog.

Ganàpies Tardor 2005-06 is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en