Diada d'Hivern dels Xoriguers

| 4 Comments

És molt maca Girona. Com a bon barceloní (bé, d'Esplugues...) tot ho judicava amb el típic «kamakuuu!». I és que Girona no sembla catalana, sembla europea i tot.

Ahir fèiem castells a la Plaça de Sant Domènech. Vem entrar a plaça una mica tard, eren tres quarts de tres, ja. La majoria dels poquets Ganàpies (uns vint) que érem a Girona havíem vingut en l'autocar dels Arreplegats, que és la millor colla del món... En fi, que ens enfaixàrem tantost arribàrem i férem el pilaret de quatre d'entrada. Essent tan poquets, no vem poder fer cap cosa més que una torre de cinc on van fotre'm de baix i amb el nas empotrat al clatell de l'agulla. Per poder fer alguna cosa més també vem muntar un 4d5a conjunt amb els Marracos de Lleida, on vaig pujar de terç (o segon...) a un dels rengles. I bé, finalment, un pilaret de quatre i a fer altres coses més profitoses.

A plaça hi havia també els amfitrions els Xoriguers de la UdG, els Arreplegats de la Zona Universitària i els Marracos de Lleida. Hi havia dos emboirats (UVic) i tres gambirots (Mallorca), que van fer un pilar de tres. Els Xoriguers van plantar 5d6, 2d6, 4d6a i Pd5. Els Arreplegats 5d5 (el vint-i-cinc...), 4d6, 3d6, llenya de Pd5 i Pd4. Els Marracos van fer un 4d5 amb aconxaneta.

I bé, vem dinar i va haver-hi gresca durant tota la tarda i nit. Així que vaig prendre la xocolata amb melindros vaig anar a fer una visita guiada per la ciutat de Girona, que potser comentaré un altre dia. M'hi va acompanyar la Imma, una noia molt simpàtica de La Bisbal que estudia a Girona i que a sobre és Llicenciada en Història de l'Art... Va ser-hi des d'abans que hi arribés l'autocar i s'hi va estar fins tard, després de veure una petita mostra del que és una farra castellera universitària. Vaig conèixer també en Ferran del Projecte Senglar, que anava vestit de negre, i també la Janis, una gossa que sembla una puça peluda i que no para de córrer i donar voltes i fer saltirons.

Doncs res, se'n van anar i jo m'hi vaig quedar conspirant amb els pocs ganàpies que quedàvem (quatre literalment). Vaig participar a la gimcana (a la fi he après a escriure bé aquest mot), sense massa empenta i sense beure massa. Va ser, això sí, una gimcana completament ortodoxa, per fi, amb molt d'alcohol i potser poc erotisme, però millor donat el poc interès per despullar-nos que teníem molts, davant la fred gironina.

I correbars pel centre de la ciutat. Tan tranquil·la com és Girona, aquella trepa esguerrant dramàticament el pacífic silenci. No vaig poder sentir la gent somniant... Devien ser les dues tocades, o les tres, i vem fer cap al Vallès els tres ganàpies localitzats.

[Veure fotos aquí]

Xoriguers Hivern 2005-06
Ganàpies UAB: Pd4, 2d5, 4d5a (conjunt amb Marracos), Pd4
Xoriguers UdG: Pd4, 5d6, 2d6, 4d6a, Pd5
Arreplegats ZU: Pd4, 5d5, 4d6, 3d6, iPd5, Pd4
Marracos Lleida: Pd4, 4d5 aconxaneta, 4d5a (conjunt amb Ganàpies), Pd4
Emboirats UVic: Pd4

4 Comments

:) hola Kamaku!!! vols dir que de nit no hi havia ambient pels bars de la ciutat? mira que era dijous!!!... ais no sé...
Saps, avui està plovent!!! (no massa però plou) podríeu promocionar les diades aquestes per tal de lluitar contre la sequera!

vinga cuida't i espero tornar-te a veure ben aviat!!

Umm. Jo també, ja em podria haver apuntat al correbar!

Aquí un enllaç:
http://www.vilaweb.com/www/elpunt/noticia?p_idcmp=1640800

Gràcies Ferran per l'enllaç

Imma, he penjat la foto de tots tres a Flickr, l'enllaç és aquest

Jeje! Sísí, ara et faré la competència! Ah, vau marxar "els tres Ganàpies localitzats", però vam quedar les "dues Ganàpies localitzades", jeje! Apalins, ens anem llegint!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 2 décembre 2005 14h10.

Segon aniversari de Cal Suís was the previous entry in this blog.

La meva (segona) revista is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en