Diada a Sant Cugat

| No Comments

JoAvui per fi hem començat la temporada. Quan segons el rànquing ja han actuat més de la meitat de les colles, i esperant que les de zona tradicional comencin a rodar, nosaltres hem actuat a Sant Cugat, a la plaça de Pere Sant.

En cercavila hem tirat des de la Rambla del Celler fins Pere Sant passant per davant del Monestir. Jo estava amb quatre hippies més fent la birra veient desfilar la filera verdiblava. Una mica a correcuita hi hem arribat sense temps per enfaixar-nos pel pilar d'entrada.

Bé, avui ha estat una diada d'aquelles sense història que només ha servit per agafar rodatge i encarar la diada de Sant Jordi. Jo havia pronosticat tres, quatre i quatre de sis amb l'agulla, l'actuació més bàsica que es pot fer. Vaig pensar que potser aixecaríem la torre, perquè no hem assajat el quatre amb l'agulla, però finalment hem acabat amb aquesta cosa.

Ens faltava força gent, alguns que són de vacances, d'altres treballant i uns altres han desaparegut. També hi ha hagut molta gent nova a terços i canalla, en què hem estrenat acotxadora i ara s'albira un pom de dalt més decent. Tot plegat continua sent esperançador.

En fi, jo he pujat al quatre de sis, en què m'hi he avorrit d'allò més. Per mi el 4d6 és el castell més lleig que hi ha, i més els nostres. Els castells no han patit gens perquè és gairebé impossible patir amb aquests tràmits, i au, fins el 23 d'abril.

Sant Cugat, per la seva banda, ha plantat tres castells de set sense problemes, acomplint amb els seus objectius de temporada de completar-los en una mateixa diada abans de Setmana Santa.

[Fotos aquí]

Diada a Sant Cugat
Esplugues: Pd4, 3d6, 4d6, 4d6a, Pd4
Sant Cugat: Pd4, 4d7a, 4d7, 3d7, 2Pd5

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 9 avril 2006 21h48.

Trompades was the previous entry in this blog.

Encadenats al Saló de Plens d'Esplugues is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en