Diada de Primavera dels Xoriguers de la UdG

| 5 Comments

UdGAquests dies d'absència han estat marcats sobretot per la diada castellera a la Universitat de Girona, de la qual encara me n'estic recuperant. Va ser força animal.

Bé, de Ganàpies érem una desena mal comptats, i encara vem poder fer un 2d5 amb tota la pinya prestada i jo de baix amb en Juanele a sobre, i un 4d5a i un 3d5 de germanor entre nosaltres, els Gambirots i els Emboirats. Vem acabar i començar amb el mateix pilar de quatre.

Els Xoriguers de Girona finalment van haver de conformar-se amb castells de sis, però tots molt macos: 3d6s, 4d6a i 2d6. Van acabar amb un pilar de cinc que va quedar en només carregat. Els Arreplegats van provar un 4d7, però davant la manca de pinya i d'efectius el van desmuntar assenyadament abans que fos massa tard. Van fer la mateixa actuació que els Xoriguers però amb un pilar de quatre de comiat.

En acabat, va començar a poc a poc la festa. Tres xoriguers van mirar d'animar l'ambient davant el micro, cantant cançons de borratxos i d'esplai. Va anar fent acte d'aparició el vi i la cervesa i va anar fosquejant. Vem sopar un entrepà d'alguna cosa que no recordo (hamburguesa i formatge?) i tot seguit, animats per l'alcohol, vem protagonitzar enmig de Montilivi, i amb tot d'estudiants passavolants bocabadats, les més immorals demostracions d'impudícia i poca-vergonya que es deuen haver vist mai a Girona a un recinte universitari. La gimcana va ser molt divertida, ha estat la segona en què m'hi he implicat força. Aquest cop, no per guanyar (vés quin sentit té!), sinó senzillament perquè em venia de gust ser el més degenerat de la colla. Vaig tornar a aconseguir la puntuació més elevada, apuntada a una natja del cul, no recordo per quina marranada.

I bé, massa tard pel meu gust, i molt i molt borratxo, massa, vaig acabar marxant d'allà. Abans vaig passar per ca la Imma i vaig despertar en Ferran. Vaig tornar al campus i vem tirar cap el poble. En René va dur-me fins la Via Augusta alçada Bonanova, on tenia la bici, i a un quart de vuit del matí, l'hora en què ma mare marxava a la feina, vaig ajocar-me al jaç.

En resum, m'ho vaig passar d'allò més bé, vaig aprendre a ballar els Set Salts i vaig tornar amb els perdularis de la Uni, una experiència única que ni que us l'expliqués en vers amb deu mil sonets no l'acabaríeu de copsar en tota la seva magnitud. Cal ser-hi per riure's d'un mateix i de les cares esbalaïdes dels expectadors involuntaris.

[Fotos ací]

5 Comments

apa que "vaya" borratxo degenerat estàs fet!! jeje, en Ferran encara es pensa que va ser un somni estrany!!!!! imagina, estàs dormint i algú t'obre la porta... ai ai ai... ai ai ai...
vinga a cuidar-se!!! i fins la pròxima (espero que sigui menys espectacular...., bé, almenys vindré més preparada!!)

Si es ben bé que s'hi ha d'anar preparat, conscienciat i ben entrenat a les diades! Abans d'anar a la meva primera diada, innocent de mi, vaig preguntar: què he de portar? i algú va contestar-me: vine depil.lada i amb roba interior neta. No saps mai què t'hi pots trobar..

El culet de la foto és teu?

Ja no et podré tornar a mirar amb els mateixos ulls... ;)

El cul que hi ha a una foto no és meu, jo vaig acabar molt pitjor xD

vinga, salut

jejejeje. Va ser una diada i una festa genial. Era la primera que anava i no em va decebre gens.
Soc arreplegat de fa poc, i nomes comentar-te que finalment el 4 de 7 el vam fer a Arquitectura el dia següent! :D La gimcana va estar molt i molt be, tot i que a mi aquestes coses em tallen pero hi vaig participar força. A la ultima foto jo estava en el cercle de gent amb els pantalons baixats, pero casualment estic a la part de la foto q no es veu ^_^
M'he buscat per les teves fotos i no mhe trobat. Llàstima jeje. ens veiem a la diada darreplegats o ganapies suposo.

Vagi be!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 29 avril 2006 22h31.

La moca revoltada... was the previous entry in this blog.

Sostres again is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en