Diada del Gall 2006

| No Comments

El quatre de set estava realment bé, molt parat, però el meu segon —jo feia d'agulla—, de cop i volta va seure i caure enrera. Aquest daltabaix va marcar tota la diada i té unes causes poc clares. Sembla ser que no tenia ben col·locat el peu dret, però també sembla que el lateral dret el va agafar de massa baix i li va desplaçar la cama, treient-li de lloc. Al vídeo veig com el primeres per radera no pot suportar el pes i com tot el seu rengle s'ensorra, arrossegant la resta del castell, que només va arribar fins a dosos.

Es tracta de la crònica d'una desgràcia. Vem intercanviar el segon per un baix, però el peu fou desmuntat. Figueres i Ripollet feren lu seu, i aleshores nosaltres ja provàrem el de sis pisos. Per un accident estrany, la intenció de descarregar el tres i quatre de set se'n va anar en orris.

Però els maldecaps no van acabar aquí. En un quatre de sis amb agulla amb ja acotxadora col·locada, aquesta va començar a demanar de baixar perquè tenia por. L'enxaneta finalment va haver de baixar, amb tot déu cagant-se en déu i sa puta mare. A la repetició, però, i amb la mateixa canalla, tot va anar força bé. Puc dir que no vaig abocar-me tant com al primer intent.

I un tres de sis sense cap problema, com el quatre de sis. Pilar de quatre i a planxar l'orella. És el segon cop que tinc ganes de plegar la faixa per marxar esperitat de plaça. Dies així són una puta merda. L'hora, les sis de la tarda; el lloc, en un raconet de la plaça d'un parc; la temperatura, més de trenta graus; el públic, quatre passavolants. És una llàstima perquè podria haver sigut el colofó a una primera part de temporada força bona per nosaltres, però ha estat finalment l'actuació més decebedora que recordo.

Diada del Gall
Esplugues: Pd4, i4d7, 4d6, id4d6a, 4d6a, 3d6, Pd4
Figueres: ¿ Pd4, 2d6, 3d6, 4d6a, Pd5 ?
Ripollet: ¿ Pd4, 2d6, 3d6, 4d6a, Pd5 ?

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 23 juillet 2006 23h09.

Belutxistan was the previous entry in this blog.

Villanueva de la Jara is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en