Diada dels Castellers de la Vila de Gràcia

| 3 Comments

Com no tinc gaires ganes de dir gaire res al blog, tornaré a fer la crònica d'una altra diada castellera, en concret la d'avui a Gràcia on actuaven la Vella, Minyons i els Castellers de la Vila de Gràcia.

5d8 VellaComençaré per la Vella, perquè sí. A aquesta gent avui els he vist millor que dimarts a La Bisbal, tot i que han acabat amb dos pilars de cinc per comptes del de set de l'altre dia. Han començat amb un cinc de vuit que bé, n'he vist de millors, tot i que de la Vella també n'he vist de molt pitjors, i així, defensant-lo bé, l'han completat. Diria que era el seu primer de la temporada, i no estava tan bé com el de la Joves de dimarts passat.

La Vella també ha descarregat un dos de vuit força ben parat i el quatre de vuit. Per acabar, quan totes les colles ja havien fet el pilar, els rosats ens han delectat amb una prova de pilar de vuit de cara a Sant Fèlix, dia trenta d'agost. Arreplegant gent per tota la plaça, han bastit folre i manilles, i poc després s'ha enfonsat l'estructura de forma inopinada. Al capdavall, quin millor moment per fer proves? Si no tens prou gent a assaigs, vés per les places per provar manilles.

4d8 GràciaEn fi, tant és. Jo estava ocupat fent fotos i ademá no he hexo cahtilloh nunca. Pel que fa als amfitrions, han obert plaça amb el dos de set, força bé. A segona ronda han provat el seu primer castell de vuit d'enguany, el quatre, que han hagut de desmuntar al primer intent. A la repetició s'ha aixecat semblantment, la canalla molt lenta i bé, que si els quints marxaven, que si una quart estava súper-torta, etc. Finalment l'han descarregat, suant sang, i tot era joia i satisfacció. Han acabat amb un cinc de set molt parat. Jo tenia tantes ganes de fer castells que els hi he ajudat fent pinya en aquest cinc. Als pilars van intentar el pilar de cinc aixecat per sota, però no sé si el terç o qui es va plegar. Van enllestir amb dos pilars de quatre descarregats al balcó, per un dels quals hi va passar tota la canalla de la colla.

I Minyons, acaben d'arribar de vacances i estan agafant rodatge. Han complert l'expedient amb 3d8, 4d8, 2d7 i el pilar de 6, tot sense problemes llevat del pilaret, una mica més treballat. Després de l'espectacle del pilar de vuit rosat, jo he pres la bici i corrents cap a casa a dinar.

Diada de la Vila de Gràcia
Gràcia: 2d7, id4d8, 4d8, 5d7, iPd5s, 2Pd4
Minyons: 3d8, 4d8, 2d7, Pd5
Vella de Valls: 5d8, 2d8f, 4d8, Pd6

3 Comments

Hola!

"ademá no he hexo cahtilloh nunca"
I això? Jajajajaj

Una bona excusa, com la de les fotos, per quan algú dels castellers de Vilafranca, d'Arreplegats o de la Vella et demanen ficar-te a la seva pinya.

Quins castells tan alts!!! uooo!!! jo no n'he vist mai de tan alts!! apa apa!!

petons!

immeta

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 20 août 2006 18h23.

Jovenesa was the previous entry in this blog.

Parlant de castells is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en