Sempre parlo del mateix

| 4 Comments

Com he manifestat en diverses avinenteses, sento deler per... Puff

Com he dit vàries vegades, m'agrada molt passejar, córrer o pujar en bici quan plou, com més fort millor, i sense cap més intenció que mullar-me i gaudir de la pluja. Ahir tenia l'excusa de què anava a l'assaig, i així, l'únic que em podia donar emoció era que el cordill de la bossa que duia a l'esquena se'm trenqués, o la xancla un cop posés el peu a terra. I guaita tu, totes dues coses alhora.

Ja a casa, vaig comprovar com s'havia fet borrós l'skyline que conformen edificis i arbres i que ofereix la meva finestra, com si allò fos un quadre de Turner. La foscor del carrer esdevingut riuada, la solitud i el silenci només trencat per trons i la fressa de l'aigua, donava a l'ambient un toc tenebrós, decadent, com de naufragi. Com sempre, la pluja és formidable, tot i que potser ahir ho era una mica més.

L'aigua neteja els carrers de brutícia (de merda) i el cel de pol·lució (de merda). L'aigua lleva la merda de la ciutat, i aconsegueix endur-se'n una mica de la que hi ha el meu cap. I així a l'endemà tot és més verd i més blau.

4 Comments

Ei! m'agrada molt quan parles de la pluja! per cert la comparació amb un quadre de Turner molt ben trobada! apa, petonets

Gràcies. Ara rellegint-me m'adono que el segon paràgraf (el de Turner) sembla una fastigosa còpia inútil d'en Josep Pla. Jo també joseplanejo de tant en tant.

Au, salut

A mi tb m'agrada sortir quan hi ha pluja, amb l'unica excusa de mullar-me una mica

No tothom sap joseplanejar amb estil! xD i Turner mola molt!

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 13 septembre 2006 21h50.

Diada de l'Onze de Setembre was the previous entry in this blog.

Posseït per una mena de buf diví is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en