Tots Sants 2006

| No Comments

Ahir, dia de Tots Sants, els Castellers de Vilafranca van descarregar per primer cop en la història quatre castells de gamma extra; ço és, castells superiors al 3 de 9 amb folre. Així mateix, els Capgrossos de Mataró van tornar a alçar un castell de nou pisos després de la desgràcia de Les Santes. A la descarregada del castell l'ovació fou sonada, amb castellers mirant al cel recordant la pobra nena.

Ahir, dia de Tots Sants, va ressuscitar Lerroux. L'Albert Rivera esgaripava paraules de fel contra els diaris subvencionats i la dictadura nacional-socialista que ha suposat el tripartit. A Boadella i les Escaules (l'Alt Empordà), però, els Ciutadans no van arreplegar cap vot. Els inadaptats empedreïts, els espanyolistes desaforats, els imbècils formidables, amb un 3% es creuen els reis del mambo. Amb un sistema electoral normal, no tan extraordinàriament proporcional, els C's haguessin quedat fora del Parlament.

I ahir, dia de Tots Sants, Montilla va ser enterrat, al costat d'Obiols (l'espectre del qual ahir s'hi passejava per Nicaragua) i Maragall (la vida del qual Esquerra perllongà tres anys en desenterrar-lo de la tomba, encara moribund). Esperem que els independentistes no s'encarreguin de ressuscitar també en Montilla.

Jo no vaig mai als cementiris per Tots Sants. Això ho deixo pels altres. Jo vaig al cementiri de tant en tant a saludar el nínxol del meu mite, a ser possible quan hi hagi poca gent. A més a més, ahir ja en vaig tenir prou, de cadàvers i fantasmes.

Leave a comment

About this Entry

This page contains a single entry by JS published on 2 novembre 2006 13h05.

Sant Úrsula 2006 was the previous entry in this blog.

Diada de Figueres 2006 is the next entry in this blog.

Find recent content on the main index or look in the archives to find all content.

mensuelles Archives

Pages

Powered by Movable Type 4.23-en